Contact

Elke dag die u voorbij laat gaan zonder actie te ondernemen kan een dag te lang zijn. Neem zo spoedig mogelijk contact op met ons kantoor om informatie over uw probleem in te winnen!

Er zijn verschillende manieren om met ons in contact te komen. Wanneer u het formulier aan de rechterkant van het scherm invult ontvangen wij een e-mail met uw gegevens en krijgt u een ontvangstbevestiging. Bellen mag natuurlijk ook. Ons telefoonnummer staat hieronder vermeld. Wilt u een geschil voorleggen en daarbij documenten meesturen? Dan gebruikt u in plaats van het contactformulier ons e-mailadres en uw e-mailprogramma om een bijlage mee te sturen.

Adres

Advocaat H.A. de Boer Sneek
Leeuwarderweg 8
8605 AH Sneek, Friesland
Telefoon:0515-418855
Faxnummer: 0515417769
E-mail: info@advocatenkantoorhadeboer.nl

Openingstijden

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 16:30 uur. (Vrijdags tot 16:00 uur)
advocaat sneek

Advocaat Bert de Boer

Advocaat de Boer kan in het kort worden omschreven als een bereikbare advocaat met niet minder dan 35 jaar ervaring. Zijn gesprekken met de klant zijn altijd laagdrempelig en moeilijke juridische woorden worden vermeden.

Hebt u een advocaat nodig die u in begrijpelijke taal kan bijstaan in vrijwel ieder geschil? Neem dan vandaag nog contact op met Advocatenkantoor H.A. de Boer in Sneek!